Acasă Actualitate VIDEO. De ieri și la Brașov! Prima clinică privată de medicină estetică...

VIDEO. De ieri și la Brașov! Prima clinică privată de medicină estetică din România și din zona Europei de Est

0
S-a deschis la Brașov cea mai avansată clinică de medicină și chirurgie estetică, plastică și reconstructivă din România. Este fondată de dr. Constantin Stan, chirurg plastician de renume international, cu specializare si in ORL, cu peste 11.000 de interventii chirurgicale in cei peste 30 de ani de practica medicala si peste 200 de participari cu prezentari la congrese si conferinte internationale.Investiția se ridică la 1,5 milioane de euro.
Inventator al pensei Ellman MonoRF Stan Forceps si al implanturilor mamare Diagon Gel4Two, cele mai stabile proteze din lume, al BioDynamic, sistemul computerizat de asistare si masurare a pacientei in augmentarile mamare, precum si al celei mai avansate tehnologii de microneedling, Cronosderm.
Creator al tehnicii de operare multiplane pentru remodelarea estetica mamara, publicata in jurnalele de specialitate, precum si al tehnicii MIVAL, liftingul facial chirurgical minim invaziv cu sistem de ancorare pe verticala, cu fire permanente.
Este considerat chirurgul cu cea mai vasta experienta in folosirea protezelor mamare anatomice. Absolvent de medicina Magna Cum Laude la Iasi, cu master in chirurgie estetica la Milano, are dubla specializare, in Chirurgia Plastica si Reconstructiva sub indrumarea prof. dr. Ioan Lascar, la Spitalul de Urgenta Floreasca, si in ORL, sub coordonarea prof. dr. Dorin Hociota.
Pentru imbunatatirile aduse chirurgiei estetice, dr. Stan a fost premiat de Societatea Japoneza de Chirurgie Plastica, de cea sud-americana, dar si de ISAPS si IMCAS.
Cine sunt medicii?

YouTube video