Acasă Administrativ VIDEO Creșa din Cristian ar putea fi finalizată înainte de termen

VIDEO Creșa din Cristian ar putea fi finalizată înainte de termen

0
Vești excelente pentru comunitatea din Cristian. Au demarat lucrările la creșă. Aceasta ar putea fi finalizată înainte de termen. Creșa din Cristian va fi construită din fonduri europene. Investiția se ridică la 3.5 de milioane euro.
„Am fost astăzi prezent pe amplasamentul predat în urmă cu o lună către constructor pentru construirea creșei din Cristian și am fost bucuros să văd că au demarat lucrările. Am cerut conducerii societății responsabile de edificarea creșei urgentarea acestei construcții și am fost asigurat că va fi finalizată cu mult înainte de termenul contractual.
Susținerea educației reprezintă un capitol important pe agenda mea de lucru, iar această investiție care însumează 3,5 milioane de euro și care este realizată din fonduri europene este unul dintre pilonii importanți ai dezvoltării infrastructurii educaționale în Cristian. Am finalizat sala de sport și noua grădiniță, iar în paralel cu construcția acestei creșe facem demersurile necesare pentru construcția unei noi școli, pentru a ne adapta creșterii demografice și pentru a crește standardele educaționale până la nivelul pe care cristolovenii îl merită.” a declarat primarul comunei Cristian, Gicu Cojocaru.
Articolul precedentTurist accidentat în Munții Bucegi! Salvamontiștii brașoveni intervin
Articolul următorCare sunt obiectivele deputatului Cristina Vecerdi în această sesiune parlamentară