Acasă Parlamentar de Brașov Care sunt obiectivele deputatului Cristina Vecerdi în această sesiune parlamentară

Care sunt obiectivele deputatului Cristina Vecerdi în această sesiune parlamentară

Odată cu începerea noii sesiuni parlamentare, deputatul PNL Cristina Vecerdi a punctat principalele obiective pe care și le-a stabilit. Educația în sănătate, protecția copiilor față de dependențe (în special față de droguri), siguranța cetățeanului vor sta la baza amendamentelor/proiectelor din această sesiune.
”Începem astăzi o noua sesiune parlamentară, în care îmi doresc ca experiența mea acumulată în practica medicală, atât în spital, cât și în afara spitalului să conteze, astfel încât să transpun în proiecte sau/și amendamente, obiectivele pe care mi le-am stabilit pentru această sesiune parlamentară.
1. Educatia în sănătate reprezinta una din cele mai eficiente strategii în prevenirea unor probleme medicale și sociale majore. Planul național de luptă împotriva cancerului pune lucrurile cap la cap, obligă la educație și mai ales la prevenție, stabilește clar traseul pacientului de la diagnostic la tratament și implementează conceptul de medicină personalizată, pentru fiecare pacient în parte, ținând cont de bagajul genetic, comorbidități și resurse de recuperare. Mă voi asigura că acest plan va fi implementat rapid și voi face tot ce ține de mine de a elimina blocajele, disfuncțiile și întârzierile generate de Ministerul Sănătății.
2. O altă mare problemă a societății noastre este protecția copiilor noștri în fața dependențelor de orice fel și în special în fața adictiilor față de droguri. De aceea consider că, noi ca politicieni, suntem primii care putem încerca rezolvarea acestei mari probleme sociale si medicale, prin introducerea unor legi care să protejeze copiii de acest fenomen
3. Siguranța cetățeanului este o altă mare problemă națională, care nu este negociabilă și pe care a-și dori să o abordez, astfel încât românii să se simtă în siguranță, fie că sunt pe stradă, în mașinile lor sau în case.
4. Desigur, voi continua să sprijin administrațiile locale, astfel încât dezvoltarea României și în special cea a Brașovului să nu cunoască piedici.” a declarat deputatul PNL Cristina Vecerdi.