Acasă Local VIDEO. Alexandra Crivineanu: „Brașovul pierde de la zi la zi șansa de...

VIDEO. Alexandra Crivineanu: „Brașovul pierde de la zi la zi șansa de a câștiga titlul de cel mai frumos oraș turistic sau titlul pentru destinația turistică a anului”

0

Consilierul local PSD, Alexandra Crivineanu susține că Brașovul pierde de la zi la zi șansa de a câștiga titlul de cel mai frumos oraș turistic sau titlul pentru destinația turistică a anului. Printr-un videoclip postat pe pagina de Facebook, consilierul prezenta cum arată una dintre zonele frecventate de turiști a orașului, „După Ziduri”.

„Din păcate, multe dintre obiectivele turistice aflate în proprietatea și administrarea municipalității sau infrastructura până la ele: panouri de informare, scări, trotuare, coșuri de gunoi, drumuri, sunt astăzi, într-o stare avansată de degradare.
Totul, din indolența primarului și a administrației USR
Sloganul electoral al Primarului Coliban “Primul oraș din țară în care românii ar vrea să trăiască. Și primul pe care turiștii străini să vrea să îl viziteze.” a fost doar un deziderat ce s-a dovedit a fi greu de atins.”, a transmis Alexandra Crivineanu.