Acasă Local VIDEO Activități inedite la afterschool-ul ”File de Poveste”

VIDEO Activități inedite la afterschool-ul ”File de Poveste”

0

Încă se mai pot face înscrieri la afterschool-ul ”File de Poveste”! Motto-ul după care se ghidează personalul de aici este ”Împreună creștem oamenii de mâine. Pentru că putem! Pentru că ne pasă!”.

Se apropie cu pași repezi și vacanța de vară, iar ”File de poveste” este ideal pentru toti cei care doresc un pic mai mult decat un simplu afterschool, in care orice curs si orice atelier presupun un cost aditional.

Am infiintat acest afterschool din dorinta de a face ceva un pic diferit fata de ceea ce oferea la momentul respectiv acest domeniu: spatii mai mari, aerisite, cu multa lumina, o curte spatioasa, mediu primitor,familial si nu formal, locatie centrala, oameni calzi si atenti cu copiii, ateliere multiple sustinute de oameni pasionati, toate  incluse intr-un abonament.

Ateliere variate pentru copii într-un singur abonament!

Aspectul financiar este unul destul de important iar de multe ori, din cauza dificultatilor sau prioritatilor cu care ne confruntam, ori a timpului pe care nu-l mai avem parca la dispozitie, activitatile extracurriculare ale copiilor cad de cele mai multe ori in plan secundar. Tocmai de aceea ne-am gandit sa venim in intampinarea parintilor, incluzand in abonament mai multe ateliere prin intermediul carora copiii sa intre in contact cu diverse activitati artistice-recreative si numai, toate menite sa contribuie la o dezvoltare armonioasa a copiilor nostri: pictura pe sticla, pictura pe panza, art& craft, quilling paper, tehnica punctului, tehnica servetelului, origami, sah, micul bucatar, dezvoltare personala si nu ne vom opri doar aici. Nu ne-am propus sa facem performanta, sunt  medii specializate pentru acest lucru, insa ceea ce facem este suficiet pentru a deprinde  notiunile de baza si a testa abilitatile in diferite domenii. De multe ori unele ateliere par dificile si foarte complicate dar cu un pic de ghidaj copiii descopera cat de multe pot face. Pana la urma asta ne-am si propus, sa le largim orizontul si sa le deschidem apetitul pentru nou, sa le oferim un bagaj de cunostinte pe care il pot accesa si dezvolta ulterior in functie de propriile preferinte si aptitudini.

 

Ce oferim?

Nu doar un afterschool … ci o a doua casa.

Nu doar o sala de clasa cu mese si scaune… ci un spatiu primitor, plin de caldura, o curte mare.

Nu doar  teme si joaca libera sau desen… ci dezvoltare personala si o multitudine de alteliere creative si recreative TOATE  INCLUSE in programul oferit  de afterschool.

Nu doar un business… ci o meserie de suflet.

Pentru ca stim cat de pretios este timpul si cat de mult conteaza toate aceste activitati pentru dezvoltarea copiilor nostri.

Din respect pentru  copii si parinti! Pentru ca iubim copiii!  Pentru ca ne pasa!

 

Locatie centrala (in vecinatatea Spitalului Militar): str Negoiu nr. 3.

Mai multe informatii si detalii gasiti pe site:www.filedepoveste-afterschool.com  sau pagina de facebook:

 f:  AfterFiledePoveste (Brasov)

YouTube video