Acasă National Victor Orban a luat-o din nou pe arătură! A purtat la gât...

Victor Orban a luat-o din nou pe arătură! A purtat la gât un fular cu ”Ungaria Mare”

0

Scandal la nivel înalt după ce premierul Ungariei, Victor Orban, s-a afișat la un meci de fotbal având un fular cu ”Ungaria Mare”. Reacțiile nu au întârziat să apară. Mai multe țări vecine au condamnat atitudinea și tupeul premierului maghiar, printre ele numărându-se și România. Mai mult decât atât, premierul ceh Petr Fiala a declarat că așteaptă explicații despre acest incident la summitul țărilor din Gupul de la Vișegrad. Aici se vor întâlni joi reprezentanții din Cehia, Ungaria, Polonia și Slovacia.

Precizăm că harta cu ”Ungaria Mare” cuprinde teritorii care acum sunt parte din România, Slovacia, Croația, Serbia, Ucraina și Austria.

Din păcate, acesta nu este primul derapaj al premierului. De-a lungul timpului, liderul de la Budapesta a mai ieșit în ”decor” cu declarații controversate.

 

FOTO: captura facebook

 

 

Articolul precedentBilanțul perchezițiilor de ieri: 28 de persoane reținute, o armă, 500.000 euro și punguțe cu cocaină ridicate
Articolul următorPregătiri pentru deszăpezire în municipiul Brașov. Câte utilaje vor fi pregătite să intervină?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.