Acasă Actualitate Viceprimarul USR se pozează și filmează prin catacombe, dar în opinia primarului,...

Viceprimarul USR se pozează și filmează prin catacombe, dar în opinia primarului, de vină pentru accesul AMURAL în galerii este viceprimarul PNL…

0

Primarul Brașovului se joacă de-a administrația locală de aproape un an și jumătate.

Mai nou, primarul se face că nu știe cum au ajuns cei de la AMURAL în catacombe. Culmea, îi reproșează viceprimarului Sebastian Rusu că acest domeniu era în subordinea sa, uitând totuși să spună că viceprimărița Flavia Boghiu a fost prezentă la deschidere, s-a pozat și filmat prin galerii, apoi a umplut facebook cu postări pe această temă. Bineînțeles, probabil că primarul nu a observat din cauză că la rândul său era ocupat cu live-urile.

Deci, USR se laudă cu aceste catacombe, dar de vină este PNL. Frumos…

Ce spune viceprimarul Sebastian Rusu?

Domnule primar, am vazut ca aveti diverse pozitii publice mincinoase. Ati facut din minciuna un stil de conducere. Va aduc aminte ca reprezentantii Amural au folosit ilegal patrimoniul public al Municipiului Brasov si ca acestia erau prezenti extrem de des in biroul colegei dumneavoastra de partid, doamna Boghiu.
Ar fi mai simplu sa raspundeti la o intrebare simpla: Cine a permis intrarea Amural in caracombele Brasovului?
Stiu ca s-a facut un audit. Faceti public acest audit.
Incetati cu minciunile si dezinformarile! Ocupati-va de brasoveni si de problemele lor reale si nu de interesele gastilor care v-au sustinut”, a declarat liberalul.

Din păcate, nici primarul Allen Coliban, nici viceprimărița Flavia Boghiu nu au înțeles un lucru simplu. AMURAL ar fi putut să organizeze multe în catacombe, dar LEGAL, cu aprobarea instituțiilor abilitate. În campania electorală USR s-a plâns de practicile fostului primar, dar a procedat exact ca el când s-a văzut la putere.

Articolul precedentBrașovul, printre puținele orașe mari din țară care nu au amenajat ”bănci inteligente” în parcuri
Articolul următorCOVID-19 în județul Brașov: 26 de cazuri noi și niciun deces în ultimele 24 de ore. În total au murit 2032 de persoane
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.