Acasă Social Vezi ce s-a discutat în cadrul ședințelor maraton la partidul S.O.S ROMÂNIA

Vezi ce s-a discutat în cadrul ședințelor maraton la partidul S.O.S ROMÂNIA

0

Conducerea Partidului S.O.S. ROMÂNIA, în prezența președintelui, senator avocat Diana Iovanovici Șoșoacă, a prim-vicepreședintelui Dumitru Silvestru Șoșoacă  și a secretarului general, dr. Iulian Șerban, precum și a celor peste 50 de președinți de organizații județene și de sector, dar și în prezența președinților de filială din diaspora, s-a reunit sâmbătă, 03 februarie 2024, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Brașov, în două ședințe maraton – Comitetul Executiv Național, respectiv Comitetul Director al S.O.S. România – ședințe care au început la ora 18 și s-au derulat până în zori, în jurul orelor 05.30 – 06.00.

Discuțiile purtate pe întreaga durată a întâlnirii au fost tranșante, în stilul caracteristic al președintei S.O.S. ROMÂNIA, Diana Iovanovici Șoșoacă, și s-au axat pe marginea activității filialelor, constatându-se o creștere la nivelul majorității parametrilor luați în analiză. S-a remarcat, în mod deosebit, afluxul de solicitări de înscriere în partid, dar și faptul că aproximativ 90% dintre organizațiile județene au propriul sediu de partid.

După amănunțita analiză a filialelor, s-a trecut la elaborarea de strategii electorale pentru alegerile care bat la ușă, și anume europarlamentarele. S-a stabilit un calendar clar de activități, precum și implicarea tuturor membrilor sau simpatizanților S.O.S. România, dar și a faptului că vor fi luate “la picior” toate organizațiile județene și de sector, precum și unele organizații din diaspora.