Acasă Local Veste bună! Consilierul care a vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele...

Veste bună! Consilierul care a vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele Consiliului Local și-a anunțat demisia

0

În sfârșit, consilierul local Andrei Oniga de la USR și-a dat seama că nu are ce căuta în Consiliul Local. Acesta și-a înaintat demisia din funcție. Posibil să fie și din cauza faptului că în urmă cu câteva luni individul a insistat ca brașovenii să nu asiste la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local chiar dacă acest lucru este garantat prin lege. Împreună cu Beatrice Moraru(culmea, această persoană are studii în drept, este avocat…)și viceprimarul Flavia Boghiu au vrut să ”scape” de oamenii din sală, posibil să fi avut ceva de ascuns, altfel nu se explică. Pentru că oamenii nu cunosc lucruri elementare(unele știute și de elevii de liceu) a intervenit AVOCATUL POPORULUI, instituție care a atras atenția primarului Allen Coliban să își informeze subalternii și colegii că nu cunosc legile. (Nici măcar individa care este avocat).

Totuși pentru astfel de gafe ar trebui să plece acasă și Beatrice Moraru, dar și viceprimarul Flavia Boghiu pentru că nu au fost în stare să se informeze că ședințele Consiliului Local sunt PUBLICE și nu pot să interzică accesul brașovenilor după cum au chef și după simpatii. Consiliul Local nu este filială de partid și fiecare face ce vrea. Din contră, pentru viceprimar nominalizarea pe postul de viceprimar a fost mană cerească având în vedere salariul pe care îl încasează și faptul că nu are bunuri pe numele său. Cel puțin așa reiese din declarația de avere. Cu alte cuvinte ar trebui să mulțumească brașovenilor care îi plătesc salariul prin taxe și impozite, nicidecum să încerce să îi scoată afară din sala de ședințe.

 

Articolul precedentDepozitul neconform de deșeuri din Făgăraș a fost închis definitiv și ecologizat (FOTO)
Articolul următorPrimăria Brașov va finanța 19 proiecte sportive. Cea mai mare finanțare a fost obținută de ACS Kids Tâmpa 2015 Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.