Acasă Local Va mai fi alianță între USR și PNL la Brașov? Vezi ce...

Va mai fi alianță între USR și PNL la Brașov? Vezi ce spun liberalii

0

Liberalii au spus că vor lua măsuri împotriva partenerilor de la USR, după ce aceștia au realizat demersuri pentru demisia primarului de la Dumbrăvița Zachiu Popa.

„Nu sunt un partener serios și asta s-a demonstrat la nivel național și nu numai. Dacă discuți cu liderul lor din Brașov spune „Domnule noi nu putem să îi spunem unei persoane, unui membru ca să acționeze în cadrul echipei”. Eu cred la momentul acesta că este strategia lor de a ne lovi pe noi ca și PNL, de a ne lovi în așa manieră încât să zicem „Sunt și oameni buni printre ei, doar câțiva ne doresc răul”. La Dumbrăvița eu constat că este o dovadă a faptului că ei nu pot fi considerați parteneri. Nici la Consiliul Județean, nici la Primăria Brașov și nici în alte primării cu care noi am dorit să lucrăm împreună, pentru că dorința noastră ca echipă PNL să punem mai presus de orice, de luptele acestea interne, politice și externe cu ei, să punem interesul cetățeanului. Noi practic avem investiții mari de făcut și nu le putem face doar noi, trebuie să avem aliați serioși, care să fie și ei parte la aceste realizări, că vorbim de Spitalul Regional, că vorbim de alte investiții, ele se blochează dacă au fost începute de oameni de-ai noștri sau nu continuă atunci când ei consideră că și PNL ar fi parte la o tăiere de panglică. Noi le-am spus de fiecare dată că proiectele județului Brașov trebuie tratate nepolitic, nepătimaș, ele trebuie realizate pentru că timpul trece, oamenii au așteptări și nu putem să venim peste doi ani de zile în fața brașovenilor să le spunem „Știți, nu am putut să facem datorită faptului că PSD nu a vrut sau USR nu a vrut.” Sau USR ce să spună că nu am vrut noi? NU! Ei vor vrea să spună acest lucru, dar noi, PNL-ul, chiar vrem să fim asociați cu proiectele care servesc interesul cetățenilor din județul Brașov.”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică

În ceea ce privește măsurile pe care membrii PNL le vor lua în privința partenerilor săi, vicepreședintele CJ Brașov a declarat:

„Am tratat un partener, încă îl tratăm, cu eleganță, iar el pe la spate încearcă să facă tot felul de lucruri care în mod normal nu se fac. Ne vom gândi foarte serios să reconfigurăm toată strategia pe care o avem într-o relație pe care am crezut că este constructivă cu USR Brașov.”

„Președintele Adrian Veștea a căutat să facă o politică pentru rezolvarea problemelor, nu pentru a face jocuri politice. A punctat în permanență ca echipa noastră să se comporte foarte corect cu fiecare partener. La momentul acesta se lucrează foarte cooperant, foarte bine cu PSD și la fel am încercat să facem și cu USR la nivel județ.”, a adăugat Șerban Todorică

YouTube video