Acasă National USR continuă să ”finanțeze” companiile din străinătate. Primarul Coliban promovat cu bani...

USR continuă să ”finanțeze” companiile din străinătate. Primarul Coliban promovat cu bani pe internet

0

Pe ce se duc banii Uniunii Salvați România(USR)?

Sâmbătă, mulți dintre cei care au accesat internetul s-au trezit drept în față pe laptop sau telefon cu ”moaca” primarului Allen Coliban. Omul zâmbea discret dintr-o poză. De fapt a fost promovată cu bani o postare chiar de către USR, doar ca lumea să afle cât de preocupat este primarul de învățământ.

Culmea este că Allen Coliban este primar, nu parlamentar, nici altceva, iar de implementarea învățământului în România se ocupă cu totul alte structuri și instituții, clar că nu Primăria Brașov.

Totuși, dacă USR vrea să prezinte ceva din Brașov, ar putea să facă niște poze la gropile din asfalt. Ar fi într-adevăr ceva inspirat din realitate, nu ”avioane” educaționale.

 

 

Articolul precedentSpărgător de mașini reținut de polițiștii brașoveni
Articolul următorProiecte! Unde se vor construi creșe și grădinițe la Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.