Acasă Actualitate Spărgător de mașini reținut de polițiștii brașoveni

Spărgător de mașini reținut de polițiștii brașoveni

0
  • Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat” și ”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos”.

Din cercetările desfășurate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 51 ani, ar fi sustras din interiorul unui autovehicul ce se afla parcat pe raza municipiului Brașov, un portofel în care se aflau acte de identitate, carduri bancare și o sumă de bani. Ulterior, bărbatul în cauză ar fi utilizat cardul bancar pentru efectuarea unei tranzacții la o societate comercială din municipiul Brașov.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.