Acasă Administrativ UPS! Liberalii vor să limiteze deplasările useriștilor în străinătate. Numai la o...

UPS! Liberalii vor să limiteze deplasările useriștilor în străinătate. Numai la o singură deplasare, primarul a cheltuit 30.000 de lei!

0
Război total în Primăria Brașov! După ce printr-un e-mail, primarul l-a înstiințat pe viceprimarul Sebastian Rusu că va fi mutat cu biroul la cimitir, liberalul a trecut la rândul său la atac. Astfel, acesta a convocat o ședință extraordinară cu 4 puncte pe ordinea de zi. Printre acestea se numără și proiectul privind verificarea modului de utilizare a banilor publici de către aleșii locali pentru deplasări. Cu alte cuvinte, i se va tăia ”craca” primarului Allen Coliban, un plimbăreț de felul său. Numai la o singură deplasare acesta a spart 30.000 de lei din banii publici. Cât despre rezultate, acest lucru se vede cu ochiul liber la Brașov.
Noi, consilierii locali ai Partidului Național Liberal am convocat o ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ a Consiliului Local al Municipiului Brașov pentru ziua de joi, 16 noiembrie 2023, la ora 12:00. Convocarea am făcut-o în conformitate cu Ordonanța de Urgență nr. 57/ 2019 privind Codul Administrativ, cu completările și modificările ulterioare.
Proiectul Ordinii de zi cuprinde 4 puncte:
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea constituirii Comisiei specială de analiză și verificare a managementului Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov pentru perioada 06.11-2021-prezent;
2. Proiect de hotărâre privind înființarea unei Comisii de analiză și verificare a modului de utilizare a fondurilor publice destinate deplasărilor aleșilor publici din cadrul UAT Municipiul Brașov;
3. Proiect de hotărâre privind înființarea unei Comisii de analiză și verificare a modului de punere în aplicare a legislației protecției datelor cu caracter personal în cadrul Primăriei Municipiului Brașov;
4. Proiect de hotărâre privind finanțarea participării elevilor înscriși în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Municipiul Brașov la programul „Școală după școală”, în anul școlar 2023-2024”, a scris pe pagina de Facebook  Sebastian Rusu, viceprimarul Municipiului Brașov.
Articolul precedentCei mai buni sportivi și antrenori din Brașov vor fi premiați de Consiliul Județean Brașov
Articolul următorCum comentează ministrul Adrian Veștea mutarea viceprimarului la Cimitirul Municipal (VIDEO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.