Acasă Administrativ Cum comentează ministrul Adrian Veștea mutarea viceprimarului la Cimitirul Municipal (VIDEO)

Cum comentează ministrul Adrian Veștea mutarea viceprimarului la Cimitirul Municipal (VIDEO)

0

Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, a comentat situația tensionată de la Primăria Brașov. Liberalul a declarat că odată cu apropierea alegerilor locale încep și jocurile politice, dar că nu cunoaște motivele pentru care primarul Allen Coliban a decis mutarea viceprimarului cu biroul la Cimitirul Municipal.

Este o perioadă premergătoare campaniei electorale. Fiecare partid politic încearcă să șubrezească anumite zone. Din păcate uită că cei care i-au trimis acolo sunt brașovenii. Le recomand tuturor să facă evaluări corespunzătoare, să lase jocurile politice. 

Nu știu prea multe, nu știu dacă s-a materializat acest lucru. Nu am avut astfel de abordări duse la extrem. Mi-a dat Dumnezeu aproape 20 de ani de mandat. Nu am creat tensiuni sau meciuri inutile. Nu am discutat cu cei din USR. 

Nu știu care au fost motivele. Clar că nu sunt de acord cu ele. Cred că ar trebui întrebat primarul de ce a luat această decizie”, a declarat liberalul Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării.

 

YouTube video

Articolul precedentUPS! Liberalii vor să limiteze deplasările useriștilor în străinătate. Numai la o singură deplasare, primarul a cheltuit 30.000 de lei!
Articolul următorNici bine nu a intrat în Parlament, că a și demisionat din partidul care a propulsat-o în Camera Deputaților
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.