Acasă Social Un nou ansamblu rezidențial va fi construit în Stupini

Un nou ansamblu rezidențial va fi construit în Stupini

Pe un teren având suprafața de 5950 m2, va fi construit pe strada Bârsei din Brașov un ansamblu rezidențial de locuire colectivă și funcțiuni complementare, alcătuit din două corpuri. 

Aceste două corpuri se doresc a avea o structură de tipul: subteran, parter, 3 etaje și mansardă. Se estimează că acest ansamblu va avea în total 39 de apartamente (Corpul A – 11 apartamente, Corpul B – 28).

Corpul A, având un regim de înălțime P+3E+M, situat în partea de sud a parcelei va cuprinde următoarele funcțiuni principale:

  • Parter: spațiu comercial (magazin alimentar)
  • Etaj 1: spațiu servicii (sala fitness)
  • Etaj 1-3+M: funcțiune rezidențială

Corpul B, având un regim de înălțime S+P+3E+M,  situat în partea de nord a parcelei va cuprinde următoarele funcțiuni principale:

  • Subsol parcare – pentru rezidențial
  • Parter: spațiu comercial de tip Strip-Mall
  • Etaj 1-3+ M: funcțiune rezidențială

Prin configurarea pe teren a celor 2 imobile se va asigura accesul pietonal și carosabil. Accesul în parcarea din subsol se va efectua prin intermediul unei rampe de acces la subsol – situată în partea de est a corpului B.

Parterul ambelor imobile va avea exclusiv funcția comercială, dar va asigura și accesul către partea rezidențială.

Etajele 1-3 și mansarda vor avea funcțiune rezidențială, cuprinzând apartamente de locuit, excepție făcând etajul 1 al corpului A ce va avea o zonă de servicii tip sală de fitness.

Mai mult decât atât, se estimează un număr de 93 de locuri de parcare, 50 supraterane și 43 subterane.