Acasă Actualitate Un individ a amenințat cu briceagul mai mulți oameni, pentru că a...

Un individ a amenințat cu briceagul mai mulți oameni, pentru că a pierdut la aparate

0

Un invidivid a început să amenințe mai mulți cu un briceag, deoarece era supărat că nu a câștigat la aparate. După spusele bărbatului, acesta considera că ceilailți „i-au folosit banii” introduși ca sold în aparatele de joc. Acesta a învinuit atât angajații localului, cât și ceilalți clienți. Individul a scos un briceag și a început să adreseze expresii jignitoare și să îi învinovățească pe cei din jur pentru pierderile sale.

Mai mult de atât, după ce a părăsit locația, scandalagiul a mai abordat o persoană de sex masculin care se afla pe strada Zizinului la intersecția cu bulevardul Alexandru Vlahuță, acuzând-o și pe aceasta că i-ar fi sustras banii jucați la aparate, după care a amenințat-o cu briceagul și i-a sustras suma de 50 de lei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față o persoană cu privire la săvârșirea următoarelor infracțiuni:

  1. Port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, prevăzută de art. 372 alin. (1) lit. a) Cod Penal
  2. Tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233 – 234 alin (1) lit. a) și d) Cod Penal

Inculpatul a fost reținut, fiind propus pentru arestare preventivă. Prin încheierea din data de 14.09.2023 a Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov s-a admis propunerea parchetului și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către polițiști din cadrul I.P.J. Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

 

Articolul precedentTurneului Internațional de Judo „Cupa Temerarul” se va organiza la Sibiu
Articolul următorCeferiștii brașoveni s-au alăturat grevei feroviarilor (FOTO)