Acasă Sport Un nou rezultat de excepție obținut de brașoveanul Marius Olteanu la World...

Un nou rezultat de excepție obținut de brașoveanul Marius Olteanu la World Masters Athletics Championships 2023

0
Ce onoare pentru toți brașovenii! Sportivul brașovean Marius Olteanu, director la Școala Gimnazială Moieciu de Jos, a reprezentat România la World Masters Athletics Championships 2023 Torun, Polonia!
Marius Olteanu a participat la cursa de CROSS COUNTRY – TEAM ROMÂNIA M40, unde a obținut locul al IV-lea, împreună cu echipa României, fiiind foarte aproape de podium, devansând țări precum Ungaria, Portugalia, Cehia. Cursa a fost câștigată de echipa țării gazdă Polonia, fiind urmată de Germania și Spania.
Echipa României a fost compusă din următorii atleți: Olteanu Marius – CSM Brașov (care a obținut cel mai bun timp din echipă), Zăgrean Aurelian – CSM ,,Mica Romă’’ și Amuza Cătălin – CS Târgoviște!
Marius Olteanu ne-a mărturisit că a fost o onoare și o mândrie să reprezinte țara la acest Campionat Mondial, fiind mulțumit de rezultatul obținut (chiar dacă există o undă de regret pentru că nu s-a clasat pe podium), dar cea mai grea lecție pe care o înveți în sport, deși nu ți-o predă nimeni, este cum să rămâi OM cu picioarele pe pământ și cum să gestionezi atât victoriile, cât și înfrângerile, rămâne încrezător că prin muncă, ambiție, perseverență și determinare, poate să ajungă acolo unde și-a propus!