Acasă Sănătate-Educație Ștefan Mandachi lansează platforma educațională MentorMag pentru elevii și studenții fără posibilități

Ștefan Mandachi lansează platforma educațională MentorMag pentru elevii și studenții fără posibilități

0

Omul de afaceri Ștefan Mandachi investește peste 1,8 milioane de euro ȋn platforma educațională mentorMag, ce urmează a fi lansată. 350.000 de euro au fost investiți deja ȋn producția și tipărirea primelor trei instrumente pentru dezvoltare personală: ,,Caietul de strategie”, ,,Caietul visurilor” și Cartea cu citate. Suma de 1,3 milioane de euro va fi investită ȋn materiale educaționale pentru tineri și antreprenori, iar 200.000 de euro ȋn marketing digital.

MentorMag este o platformă de e-learning care are deja o comunitate de 11.000 oameni pe Facebook, 3.000 urmăritori pe Instagram și 7.000 pe TikTok.

,,Elevii și studenții fără posibilități vor primi materialele educaționale gratuit, cu condiția să-și demonstreze implicarea în procesul de autoeducație. Cred că doar atunci când ești autodidact progresezi consistent și faci performanță. De aceea am lansat pe piață aceste caiete de lucru formidabile. Până la finalul anului, ne-am propus un obiectiv îndrăzneț: 50.000 – 70.000 de unități vândute. Am încredere că vor deveni bestselleruri. Voi aloca un buget de peste 200.000 de euro ȋn marketing digital, pentru promovarea lor”, a declarat Ștefan Mandachi.