Acasă Administrativ Un consilier local USR a votat de două ori pentru un proiect!...

Un consilier local USR a votat de două ori pentru un proiect! Aleșii PSD solicită o verificare a sistemului

0

Consilierul local Alexandra Crivineanu a solicitat în cadrul ședinței ordinare de marți să fie verificat sistemul de vot pentru că au existat probleme. Aceasta a prezentat cazul unui consilier local USR care a susținut că a votat de două ori.

Remarc astăzi în sală prezența consilierilor USR. Mă bucur că și-au făcut timp pentru brașoveni. De obicei se ascund în spatele rețelelor de socializare. Am astăzi două interpelări. Vă cerem audierea sistemului de vot. Am avut suspiciuni privind votul. Chiar un coleg de-al dumneavoastră a spus că a votat de două ori. Să vedem dacă sistemul este funcțional sau nu.

În al doilea rând ,aș dori sa propun acordarea titlului de cetățean de onoare pentru actrița Nora Vlad. Este o brașoveancă prezentă de 50 de ani pe scena operei Brașov. Consider că este un ambasador al Brașovului”, a spus Alexandra Crivineanu.

 

Articolul precedentDeschiderea și transparența sunt doar pentru apropiații USR! Cum așteaptă un brașovean de un an răspuns de la Primăria Brașov
Articolul următorDigitalizarea serviciilor medicale în România. Inițiativă legislativă adoptată în Camera Deputaților
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.