Acasă Actualitate Un călugăr a încercat să violeze o femeie la o chilie din...

Un călugăr a încercat să violeze o femeie la o chilie din Masivul Postăvarul

0

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a comunicat că s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față o persoană cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la viol. Persoana acuzată este chiar un călugăr în vârstă de 57 de ani.

Pe 11 septembrie o femeie în vârstă de 34 de ani s-a deplasat la o chilie aflată pe masivul Postăvaru pentru a îl vizita pe inculpat, călugăr în vârstă de 57 de ani. Pe fondul consumului de alcool, acesta din urmă ar fi insistat ca persoana vătămată să rămână peste noapte și, ca urmare a refuzurilor repetate, a încercat să întrețină raporturi sexuale neconsimțite cu aceasta. În cadrul incidentului, victima a fost agresată fizic și a reușit să scape profitând de un moment de neatenție.

„Inculpatul a fost reținut, iar la data de 12 septembrie 2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Activitățile de urmărire penală au fost desfășurate de către Biroul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Brașov, sub coordonarea și supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă procesuală a fazei urmăririi penale, dispusă ca urmare a existenței unei suspiciuni rezonabile privind comiterea unei infracțiuni, rezultată din probe. Aceasta nu este de natură a înfrânge prezumția de nevinovăție.”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Articolul precedentCum știți când copilul se droghează cu gaz ilariant. Ghid de toxicologie din partea doctorului Tudor Ciuhodaru
Articolul următorPeste jumătate din consumatorii de servicii financiare se așteaptă să fie protejați chiar de instituțiile de credit