Acasă Social Un brașovean s-a ales cu un dispozitiv electronic de supraveghere după ce...

Un brașovean s-a ales cu un dispozitiv electronic de supraveghere după ce și-a agresat soția și fiica

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov- Secția 1 Poliție au emis un ordin de protecție provizoriu și au montat un dispozitiv electronic de supraveghere după ce un bărbat și ar fi agresat soția și fiica majoră.

La data de 12 martie a.c, în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție, au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

În urma sesizării primite, polițiștii s-au deplasat la adresa menționată, unde au constat că cele sesizate se confirmă. Astfel, în urma unor discuții în contradictoriu, persoana vătămată ar fi fost lovită cu palma de soțul său, un bărbat de 47 de ani. Cu scopul de a aplana discuțiile, în conflictul celor doi ar fi intervenit și fiica majoră a acestora, care, de asemenea, ar fi fost agresată de bărbat, fiind îmbrâncită. Totodată, la fața locului, polițiștii au constatat că în urma conflictului bărbatul agresiv ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.

Cu ocazia celor constatate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat că există risc iminent de violență, și astfel, pe numele bărbatului agresiv a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, polițiștii i-au montat bărbatului un dispozitiv electronic de supraveghere a agresorului, acesta fiind monitorizat pentru a nu se a apropia față de persoanele protejate.

 

În cazul expus, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,violența în familie” și ,,distrugere”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.