Acasă Actualitate Un brașovean s-a ales cu dosar penal după ce s-a certat cu...

Un brașovean s-a ales cu dosar penal după ce s-a certat cu iubita. Vecinii au sunat la poliție

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violență în familie”, după ce au fost sesizați printr-un apel de urgență cu privire la faptul că ar exista o ceartă între un cuplu, aflat în locuință.

Cu privire la sesizarea primită la data de 04 octombrie, formulată de o femeie care a sesizat zgomote dinspre apartamentul vecin, polițiștii s-au deplasat în scurt timp la locul indicat, iar din verificările pe care le-au efectuat, au stabilit faptul că, în jurul orei 05.30 dimineața, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu, între cei doi parteneri ar fi avut loc un conflict familial.

Astfel, în conformitate cu prevederile legale polițiștii au evaluat starea identificată printr-un formular de risc, context în care a rezultat că nu există risc iminent de violență între cei doi. De asemenea, femeia nu a dorit emiterea unui ordin de protecție față de concubinul său și nu a cerut polițiștilor stabilirea vreunei forme de protecție.

Pentru clarificarea tututor aspectelor semnalate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Articolul precedentAcțiune a Poliției Rutiere pentru reducerea numărului de accidente
Articolul următorControl ANPC la „EL GRIGO” din Șelimbăr, Sibiu