Acasă Actualitate Un brașovean nu mai are voie să se apropie de fosta soție....

Un brașovean nu mai are voie să se apropie de fosta soție. Vezi motivul!

0

În data de 31 august, în jurul orei 12.00, la sediul secției de poliție s-a prezentat o femeie care a sesizat faptul că este urmărită și amenințată de către fostul soț.

Imediat, după primirea sesizării, polițiștii au efectuat verificări și au au stabilit că între cei doi parteneri există un risc iminent de violență, astfel că au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbatul agresiv.

De asemenea, polițiștii au dispus și o măsură de siguranță, prin care bărbatului îi este interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana vătămată.

„În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, unde cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violență în familie și hărțuire”, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală.”, a transmis IPJ Brașov.

Tot în aceeași zi, polițiștii brașoveni au avut parte de mai multe evenimente cu șoferi din trafic. În timpul unui control, doi conducători auto au fost testați în vederea consumul de substanțe interzise. Unul dintre aceștia consumaseră cannabis, iar celălalt amphetamină. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

 

Articolul precedentEdiția a 57-a a Târgului Olarilor de la Sibiu. O întâlnire cu tradiția și artizanatul”
Articolul următorPrimăria Brașov este dezinteresată total față de Casa Imnului. În schimb, conducerea instituției vrea să cumpere un mall