Acasă Social Un bărbat de 49 de ani, din Feldioara, s-a ales cu dosar...

Un bărbat de 49 de ani, din Feldioara, s-a ales cu dosar penal după ce ar fi sărit la bătaie la un vecin, lovindu-l cu un obiect contondent

 Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara s-au sesizt din oficiu și efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu un bărbat în stare de reținere, după ce, în urma unui conflict, acesta și-ar fi agresat vecinul.

 

La data de 26 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Cărămidarilor, din localitatea Prejmer, între membri ai două familii ar fi avut loc un conflict.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat cercetări în urma cărora au stabilit că la data menționată, în contextul unui conflict izbucnit între membri a două familii, unul dintre bărbați implicați, de 49 de ani, ar fi agresat un alt bărbat, de aceeași vârstă, lovindu-l cu un obiect contondent.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate și în urma administrării probatoriului, la data de 27 mai a.c., față de bărbatul agresiv a fost dispusă măsura reținerii, motiv pentru care acesta a fost introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul dosarului penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “lovirea sau alte violențe”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsurile legale.