Acasă Turism Ultimele pregătiri înainte ca Transfăgărășanul să fie deschis circulației

Ultimele pregătiri înainte ca Transfăgărășanul să fie deschis circulației

0
Transfăgărășanul a fost curățat anul acesta u două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie. Sunt șanse mari ca acesta să fie deschis mai repede și circulației.
”A început inspecția pe DN7C – #Transfăgărășan în vederea deschiderii circulației inclusiv pe tronsonul închis în sezonul rece.
🔵Comisia de Revizie Specială, constituită în urma deciziei directorului general al #CNAIR SA, Cristian Pistol, condusă de directorul Direcției Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi din cadrul CNAIR SA, Florea Dascălu, controlează în acest moment dacă drumul corespunde din punct de vedere al #siguranței circulației și oferă toate condițiile pentru participanții la trafic.
🔵În acest an, printr-un efort susținut și cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, am reușit să curățăm drumul cu două săptămâni mai devreme față de termenul obișnuit, 1 iulie.
‼Vom reveni cu informații cu data exactă la care Transfăgărășanul va fi redeschis circulației pe toată lungimea lui.” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.