Acasă Anunțuri Ultimele înscrieri pentru cursurile de competențe digitale care încep în luna septembrie

Ultimele înscrieri pentru cursurile de competențe digitale care încep în luna septembrie

0

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) anunță că se fac ultimele înscrieri pentru cele 2 grupe de curs pentru dezvoltarea competențelor digitale ale angajaților din IMM-uri, care încep în luna septembrie 2023, în cadrul proiectului DigiL@b+.

“Într-o lume aflată într-o continuă evoluție tehnologică, competențele digitale devin tot mai esențiale în orice domeniu de activitate. Cu toate acestea, știm că accesul la resurse educaționale de calitate poate fi dificil. Prin urmare, ne-am angajat să furnizăm cursuri de înaltă calitate, adaptate nevoilor actuale ale pieței muncii. Cele 2 noi grupe de cursuri vor începe în cursul lunii septembrie 2023, oferind angajaților și companiilor o oportunitate valoroasă de a-și dezvolta competențele digitale. Fie că sunteți la început de drum în utilizarea tehnologiei sau doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele și abilitățile existente, aceste cursuri sunt create pentru a vă susține în procesul de învățare.”, declară Daniel Urîtu, Președinte executiv PTIR.

Detalii cheie ale programului:

  • Domenii acoperite: Cursurile vor aborda o gamă largă de subiecte, inclusiv utilizarea instrumentelor digitale, securitatea cibernetică, analiza datelor, comunicarea online și multe altele.
  • Format flexibil: Cursurile se vor desfășura online, într-un format flexibil, pentru a se potrivi cu programul dvs. de lucru.
  • Traineri de top: Cursurile vor fi predate de către traineri cu experiență și cunoștințe solide în domeniul tehnologiei și digitalizării.
  • Certificare: La finalizarea cu succes a programului, participanții vor primi certificate de competențe digitale recunoscute la nivel național, care pot spori atractivitatea lor pe piața muncii.

Cum vă puteți înscrie?

Pentru a vă înscrie în una dintre cele 2 noi grupe de cursuri, trebuie să contactați organizatorii pentru a primi detalii suplimentare și a vă asigura un loc. Numărul de locuri este limitat, deci vă încurajăm să vă înscrieți cât mai curând posibil pentru a beneficia de această oportunitate valoroasă.

PTIR sunt dedicați dezvoltării competențelor digitale și sprijinirii angajaților și a întreprinderilor din România în a-și atinge potențialul maxim în era digitală. Vă invităm să vă alăturați acestui program important și să vă pregătiți pentru viitorul digital. Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Daniel Urîtu

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593

E-mail: digilab@ptir.ro

Articolul precedentDrapelul național arborat la 4554 m pe vârful Punta Gnifetti de către jandarmii brașoveni
Articolul următorConferința „Comunitățile montane între tradiție și protecție”, la Aula Universității Transilvania