Acasă Local Transport gratuit din Cristian către Aeroport de Zilele Porților Deschise

Transport gratuit din Cristian către Aeroport de Zilele Porților Deschise

0

Primăria Cristian pune la dispoziție în cele două zile care preced deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav transport gratuit pentru a participa la activitățile ce se vor desfășura cu ocazia Zilelor Porților Deschise.

„Construirea primului aeroport de la zero în România ultimilor 50 de ani, Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav (GHV), o realizare fără precedent pentru o autoritate administrativă județeană a fost finalizată, sub conducerea președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Ioan Veștea.

Zilele Porților Deschise organizate de Regia Autonomă „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav” RA în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, Primăria Orașului Ghimbav și Instituția Prefectului Județul Brașov vor preceda deschiderea oficială a aeroportului. Acestea vor avea loc în 10 și 11 iunie 2023 și vor fi pline de show-uri aviatice, concerte, tururi ghidate în terminalul Aeroportului, expoziții outdoor cu tematică de aviație, spectacole de lasere și focuri de artificii.

Pentru toți cei interesați de oportunitatea unică de a lua parte la evenimentul anului pentru județul Brașov, Primăria și Consiliul Local Cristian vin în întâmpinarea dumneavoastră cu un program special de transport gratuit între Cristian și Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav și retur, pentru datele de 10 și 11 iunie 2023.

Plecările se vor face din fața Primăriei Cristian, respectiv din zona special amenajată la aeroport, după următorul program:

𝟭𝟬.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯-𝟭𝟭.𝟬𝟲.𝟮𝟬𝟮𝟯
🕚 11:00 – Cristian – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav
🕒 15:00 – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav – Cristian
🕞 15:30 – Cristian – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav
🕖 19:00 – Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav – Cristian

Bineînțeles, pentru toți cei care vor veni cu mașinile personale, organizatorii evenimentului au prevăzut locuri de parcare în cadrul parcării aeroportului.

Vă invităm, alături de organizatori, să împărtășim împreună bucuria și mândria unei realizări de excepție pentru întreg județul Brașov!” au transmis reprezentanții Primăriei Cristian.

Articolul precedentStephan Pelger a murit. Designerul român a fost găsit mort într-o locuință din Sectorul 2
Articolul următorVIDEO. ”Oameni faini la Brașov”, invitat Corneliu Țepeluș, realizator Cristi Florea