Acasă Social Times New Roman-Un bărbat a dormit pe pista aeroportului din Brașov, c-avea...

Times New Roman-Un bărbat a dormit pe pista aeroportului din Brașov, c-avea nevoie de liniște

Cititorii care au accesat site-ul celor de la Times New Roman zilele trecute au găsit și un articol pamflet legat de Aeroportul Brașov. Pentru a ne mai descreți frunțile, redăm mai jos conținutul acestuia.

Un bărbat inspirat, care avea nevoie de liniște, a ales să doarmă noaptea trecută pe pista aeroportului din Brașov. O decizie pentru care s-a felicitat în această dimineață, când s-a trezit mai odihnit decât a fost vreodată.

„Eu stau la bloc, unde e greu să mă odihnesc”, a povestit bărbatul. „Am soție, doi copii, dar și niște vecini care în loc să-și bea cafeaua dau cu bormașina. Iar peste toate astea mi-a venit și soacra în vizită, așa că am decis să caut un loc unde să pot avea liniște. Și aeroportul din Brașov, unde trece câte-un avion o dată la trei zile, mi s-a părut locul perfect.”

„Așa odihnit”, a continuat bărbatul, „nu m-am trezit în viața mea. În afară de câteva păsărele, n-am auzit absolut niciun zgomot. Nu știu cine a avut ideea unui aeroport fără avioane, dar e un geniu. O oază de liniște mai eficientă nu cred că există în țara asta.”

sursa timesnewroman.ro