Acasă Sănătate-Educație TeachBV, platforma online prin care elevii brașoveni pot primi gratuit meditații, chiar...

TeachBV, platforma online prin care elevii brașoveni pot primi gratuit meditații, chiar de la colegii lor mai experimentați

0

TeachBV, platforma online prin care elevii brașoveni pot primi gratuit meditații la materiile de interes pentru ei chiar de la colegii lor mai experimentați, găzduiește un nou instrument educațional, la care sunt invitați tinerii pasionați de știința computerelor.

 

Cunoscând nevoia elevilor de a fi informați cu privire la mediul universitar, membrii TeachBV împreună cu trei studenți din Olanda au creat cursul online “Vrei CS?”. Cursul este gândit ca o introducere în viața studențească la o secție de „Computer Science” într-o facultate de prestigiu din străinătate.

 

„Cursul este gratuit și accesibil tuturor elevilor din România. Studenții înscriși în programul TeachBV vor prezenta detalii despre materiile studiate, vor explica multe dintre conceptele avansate de «Computer Science» și vor povesti despre viața si experiențele lor în campusul universitar al facultății DELFT din Olanda. Cursul se desfășoară online și este împărțit în mai multe module. Fiecare modul acoperă câte o parte din materia predată în facultate, care este explicată în termeni generali și accesibili celor interesați. Un modul durează aproximativ o oră și include partea de prezentare a subiectului propus și o sesiune interactivă cu întrebări și răspunsuri”, precizează echipa TeachBV.

 

Modulele sunt transmise live, în zilele de joi și sâmbătă, de la ora 19:00, și pot fi urmărite atât pe canalul oficial de YouTube al TeachBV cât și pe paginile de Facebook și Instagram @teachbrasov, dar oricând pot fi vizionate și înregistrările, pe canalul oficial de YouTube TeachBV.

 

Pentru mai multe detalii legate de cursuri și programă invităm publicul să intre pe teachbv.org/teachbv/courses și să se aboneze la newsletterul TeachBV.