Acasă Social Tânăr jefuit în Zărnești. A rămas fără telefon, portofel și brățară

Tânăr jefuit în Zărnești. A rămas fără telefon, portofel și brățară

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu  persoanele bănuite în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ”tâlhărie calificată”.

 Cercetările au fost demarate de polițiști după ce aceștia au fost alertați de un tânăr cu privire la faptul că, în seara de 6 august a.c., ar fi fost agresat de alte trei persoane, iar în contextul altercației i-ar fi fost sustras portofelul, telefonul mobil și o brățară.

Activitățile operative, pe care polițiștii le-au întreprins imediat după primirea sesizării, au dus la identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea actelor de violență, acestea fiind trei tineri din orașul Zărnești.

Întrucât materialul probator indica faptul că persoanele bănuite ar fi sustras bunurile respective prin folosirea de acte de violență, polițiștii au dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate de polițiști, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.