Acasă Actualitate ”Gonea” pe Valea Prahovei cu 102 km/h, deși avea permisul anulat

”Gonea” pe Valea Prahovei cu 102 km/h, deși avea permisul anulat

0

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, după ce conducătorul auto a încălcat regimul legal de viteză.

 Astfel, în cadrul unei acțiuni pe care au organizat-o poliţiştii pentru prevenirea accidentelor rutiere, inclusiv prin depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, a fost oprit pe strada Timișul Sec, din municipiul Brașov, un autoturism care circula cu viteza de 102 km/h, pe un sector de drum unde limita maximă este stabilită la 70 km/h.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Brașov, care nu a putut face dovada deținerii unui permis de conducere.

Drept urmare, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că permisul de conducere al acestuia fusese anulat.

În consecință, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și pentru încălcarea altor norme contravenționale la regimul rutier.

Totodată, în cauză s-a constituit un dosar penal, în care polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea acestora.

 

foto arhiva

Articolul precedentTânăr jefuit în Zărnești. A rămas fără telefon, portofel și brățară
Articolul următorNavighează prin lumea virtuală cu prudență! La ce ar trebui să aibă grijă tinerii