Acasă Local Străzi inundate la Brașov! Înainte era de vină Scripcaru, acum, e vina…naturii

Străzi inundate la Brașov! Înainte era de vină Scripcaru, acum, e vina…naturii

0

Brașovul bine administrat!

Cum dă o ploaie mai puternică la Brașov, cum străzile arată ca în Veneția. Locuitorii din Centrul Vechi știu cel mai bine. Dar, managerii de la Compania Apa rămân pe funcții, fiind ținuți în brațe de administrația USR din Primăria Brașov și cea PNL din Consiliul Județean. Cele două instituții dețin 84% din Compania Apa Brașov, fiind acționari principali.

Mai mult decât atât, au și oameni în Consiliul de Administrație care încasează peste 3000 de lei LUNAR numai că participă la ședințe. Cât de bun este managementul, se vede cu ochiul liber.

Deși au fost multe probleme în ultimii ani, de la inundații, la apă cu mâl în casele brașovenilor, NIMENI nu a făcut nimic!

Nu trebuie uitat faptul că în urmă cu câțiva ani, DSP a transmis un comunicat prin care anunța că apa de la robinet nu este potabilă. De asemenea, la robinete curgea mâl, iar brașovenii au plătit pentru această apă. Erau aceiași ”meseriași” la conducerea instituției.

Când erau în opoziție, liderii administrației USR strigau în gura mare că Brașovul este inundat, iar Scripcaru este de vină că nu face nimic. Acum, dacă sunt întrebați, de vină este….NATURA.

 

Articolul precedentProgramul de la ZOO Brașov! Care sunt noutățile!
Articolul următor4 indivizi trimiși în judecată pentru trafic de persoane și viol! Au fost confiscate terenuri și clădiri din Brașov, Ilfov și Prahova
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.