Acasă Local Spitalul Municipal Codlea, în continuă modernizare

Spitalul Municipal Codlea, în continuă modernizare

0
Primarul Municipiului Codlea, Cîmpeanu Mihai, prezintă într-o postare pe pagina sa de Facebook ultimele noutăți legate de renovarea Spitalului Municipal Codlea.
”Așa cum bine știți căutarea permanentă de soluții pentru a îmbunătăți serviciile medicale și infrastructura la Spitalul Municipal Codlea constituie una dintre preocupările mele constante.
În acest sens vă aduc la cunoștință faptul că, după modernizarea Secției de Pediatrie, a fost 𝐫𝐞𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐂𝐚𝐛𝐢𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐎𝐟𝐭𝐚𝐥𝐦𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞, iar lucrările pentru renovarea și redecorarea zonei de primire a pacienților în spital și în ambulatoriu continuă într-un ritm susținut.
Pentru că sănătatea membrilor comunității noastre este extrem de importantă am identificat 𝐬𝐮𝐫𝐬𝐞 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 prin care putem crește standardul serviciilor medicale.
Astăzi, au fost votați 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 pentru a depune cererea de finanțare, prin Programul PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ, pentru proiectul „𝐃𝐨𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐦𝐛𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐝𝐥𝐞𝐚” (𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞: 𝟏𝟐.𝟒𝟗𝟒.𝟓𝟖𝟎,𝟖𝟖 𝐥𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐓𝐕𝐀) și indicatorii pentru proiectul „𝐀𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐬̦𝐢 𝐦𝐚𝐭𝐞𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬𝐨𝐜𝐨𝐦𝐢𝐚𝐥𝐞 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥 𝐂𝐨𝐝𝐥𝐞𝐚, 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯” (𝐯𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞: 𝟕.𝟕𝟎𝟔.𝟐𝟏𝟐,𝟕𝟏 𝐥𝐞𝐢 𝐜𝐮 𝐓𝐕𝐀).”