Acasă Sport Spadasinul Ilarian Mihai, campion național la U9 după o finală 100% Kids...

Spadasinul Ilarian Mihai, campion național la U9 după o finală 100% Kids Tâmpa

0

ACS Kids Tâmpa Brașov are un nou campion național. Spadasinul Ilarian Mihai (U9) a reușit să câștige titlul de campion național la ediția 2023 a Campionatului Național pentru copii ce a avut loc la Sala Floreasca din București. Tânărul sportiv brașovean a obținut medalia de aur după ce în finală s-a „duelat” cu un alt spadasin de la Kids Tâmpa Brașov, Mihnea Oancia. De altfel, categoria U9 masculin a fost una în care „urșii” au fost printre cei mai buni, obținând locurile 1, 2 și 8, ultimul prin Radu Bâlbâe.
Nici la categoria U11 brașovenii nu s-au lăsat mai prejos. Andrei Stoica a încheiat competiția pe locul 3, trecându-și în palmares medalia de bronz, în vreme ce Vlad Taropa s-a clasat pe locul 8.

„Sunt extrem de fericit și bucuros pentru elevii mei. Pentru toți. Au avut o evoluție foarte bună la naționale. Este o mare satisfacție a mea ca antrenor să văd că într-o finală se luptă doi sportivi ai mei. O bucurie imensă, care vine după multă muncă și ore de antrenamente. Am arătat tuturor, încă o dată, că avem un viitor frumos și că ACS Kids Tâmpa Brașov devine, ușor-ușor, un nume de luat în seamă în scrima românească”, a declarat antrenorul-coordonator al secției de scrimă de la ACS Kids Tâmpa Brașov, Sorin Mladin.