Acasă Sport Sorina Tîrcă a fost transferată definitiv la Rapid București

Sorina Tîrcă a fost transferată definitiv la Rapid București

0

Sorina Tîrcă s-a transferat definitiv la Rapid București, după ce a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa bucureșteană, împrumutată fiind de la Corona Brașov.

Formația bucureșteană a ținut să o păstreze pe Sorina pe postul de inter stânga și a perfectat transferul, de curând, cu CSM Corona Brașov.

Mă bucur că Sorina joacă, în continuare, în Liga Florilor, în formația care a câștigat anul acesta campionatul și are posibilitatea să își demonstreze valoarea în competițiile naționale și internaționale. Transferul jucătoarei a fost o soluție win-win pentru ambele părți, clubul Corona încasând o primă de transfer de 20.000 euro și 25% din valoarea unui eventual transfer ulterior, în condițiile în care contractul jucătoarei prevedea că, în cazul nepromovării Coronei în prima ligă, ea este liberă de contract”, au spus reprezentanții Clubului Corona.

Sorina Tîrcă are 23 de ani și a jucat pentru Corona Brașov din anul 2015 până în 2021, când a fost împrumutată la Rapid București. A fost componentă a naționalei U17 și U19. Este campioană națională în 2022.

Mult succes, Sorina!

 

Despre Corona Brașov

Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov este o structură sportivă și instituție publică de interes local, aflată în subordinea Consiliului Local al Municipiului Brașov. S-a înființat sub forma unui club sportiv municipal polisportiv, persoană juridică de drept public, prin Hotărârea nr. 235 a Consiliului Local întrunit în ședință ordinară la 29 martie 2019. În prezent, în cadrul clubului funcționează 7 secții: handbal, hochei, scrimă, natație, patinaj, schi, polo. CSM Corona Brașov este continuatorul Asociației Sport Club Corona 2010.

Articolul precedentDeputata Predescu: Precum, David, sunt mulți alți tineri valoroși și talentați care muncesc enorm pentru pasiunea lor, sportul și, din păcate, nu au niciun sprijin și nu știm de ei decât atunci când câștigă premii și medalii
Articolul următorAu votat mai puțini oameni decât au semnat pentru demiterea primarului din Dumbrăvița
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.