Acasă Actualitate Au votat mai puțini oameni decât au semnat pentru demiterea primarului din...

Au votat mai puțini oameni decât au semnat pentru demiterea primarului din Dumbrăvița

0

Aleșii USR nu au reușit mare lucru la Dumbrăvița, chiar dacă s-au zbătut mult. Deși au adunat de la locuitorii comunei 1.100 de semnături pentru a fi organizat referendumul, la vot, useriștii nu au reușit să se mobilizeze la fel de bine. Drept dovadă că au mers la urne doar 1045 de persoane. Culmea, prin comună au apărut și greii partidului, în frunte cu Cătălin Drulă sau Dan Barna. Fără efect!

Partea proastă este că acest referendum a consumat bani publici, adică au fost chelțuiți de pomană banii românilor. Cu acești bani s-ar fi putut asfalta câteva străzi, că tot a fost subiectul principal al useriștilor. Dacă semnăturile s-ar fi strâns după doi ani, ar fi fost de înțeles, dar să te apuce nemulțumirea după câteva luni de la alegerile locale, chiar e de neînțeles. Nu pot fi organizate alegeri nici în fiecare an că așa vor unii…

Articolul precedentSorina Tîrcă a fost transferată definitiv la Rapid București
Articolul următorO nouă finanțare europeană pentru sistemul sanitar din Brașov
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.