Acasă Actualitate Singurul ales din județul Brașov care încasa bani de la 4 instituții...

Singurul ales din județul Brașov care încasa bani de la 4 instituții ale statului în același timp mai vrea un mandat la Consiliul Județean

Munca la stat i-a plăcut consilierului județean Ovidiu Paraschivescu(USR), mai ales că potrivit declarației de avere depusă anul trecut figura că încasează bani de la 4 instituții ale statului român: Senat, Camera Deputaților, RATBV(CA) și Consiliul Județean(indemnizație). Astfel, acesta se află din nou pe lista USR pentru un nou mandat. Tot la județ, chiar dacă în urmă cu ceva ani ”trăgea” tare pentru Codlea. În 2020 a candidat la primărie unde a obținut 661 voturi. O diferență uriașă față de actualul primar care a avut 3292 voturi. Cu alte cuvinte, la Codlea, USR-ul nu prea contează.

Culmea tupeului este că Ovidiu Paraschivescu vorbește prin live-urile sale de pe Facebook despre ”politicul care a pus mâna pe funcții”, dar chiar el este unul dintre politicienii beneficiari ai acestor funcții.

2️⃣7️⃣ de candidaturi la pozițiile de membri în Consiliul de Administrație al Aeroportului Brașov❗️Wow, mulțumim pentru sprijinirea efortului nostru de popularizare a concursului. Este, de departe, cea mai bună dovadă că mediul privat și specialiștii reacționează pozitiv când politicul ia mâna de pe funcții și le deschide tuturor”,  a scris consilierul județean pe Facebook.

Dar oare el când ia mâna de pe funcții ca să poată ajunge acolo specialiștii?

Poate ar trebui ca și la RATBV să ajungă oameni profesioniști, nu politruci pe linie de partid.

 

Multifuncționalul de la USR! Consilierul județean Ovidiu Paraschivescu ”mulge” bani de la 4 instituții ale statului!