Acasă Regional Sfeclă împrăștiată pe șosea! Un camion s-a răsturnat pe DN13 (FOTO)

Sfeclă împrăștiată pe șosea! Un camion s-a răsturnat pe DN13 (FOTO)

0

Un camion încarcat cu sfleclă s-a răsturnat pe DN13. Accidentul s-a petrecut la intrarea în Pădurea Bogății. Din primele informații, camionul ar fi fost supraîncărcat și s-a rupt prinderea de la remorcă. Polițiștii se află la fața locului pentru a dirija traficul.

”În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu sfeclă, care s-a răsturnat pe partea carosabilă și din care s-a împrăștiat încărcătura.
La fața locului polițiștii rutieri au semnalizat zona de pericol și dirijează traficul auto alternativ, pe un singur sens de mers.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să adaptateze viteza de deplasare la condițiile de drum, să respecte semanlizarea rutieră existentă în zonă și să manifeste prudență în condus”, au spus reprezentanții IPJ Brașov.
Articolul precedentA 18-a ediție Ars HUNGARICA la Sibiu
Articolul următorGrupul PNL Brașov îl susține în mod ferm pe viceprimarul Sebastian Rusu
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.