Acasă Administrativ Senator Marius-Alexandru Dunca: „Brașovul va avea Spital. Mincinosul Coliban propagă informații false!”

Senator Marius-Alexandru Dunca: „Brașovul va avea Spital. Mincinosul Coliban propagă informații false!”

0

Biroul de presă PSD Brașov a transmis un comunicat în care vorbește despre campania electorală USR. Partidul PSD susține că minciuna și manipularea sunt singurele arme pe care USR le folosește.

CP

USR Brașov a intrat în campanie electorală și singurele arme pe care înțelege să le folosească sunt minciuna, manipularea și demagogia la adresa PSD. Acestora li se mai adăugă limbajul trivial, un limbaj nedemn pentru educația și nivelul pe care membrii partidului pretind că le au!

Fake News-urile sunt singura armă pe care o îndreaptă, de această dată, împotriva brașovenilor cu scopul de a induce în eroare opinia publică care așteptă de la administrația USR rezultate concrete, care se tot lasă așteptate.

Faptele:

La începutul anului 2023, Comisia Europeană a solicitat României reducerea bugetului alocat prin PNRR. Ministerul Sănătății, la fel ca alte ministere beneficiare, a trebuit să reducă fondurile alocate programului conform solicitării, fără a pune în pericol vreun obiectiv de investiții din sănătate! Ministrul Sănătății, Prof. Dr. Alexandru Rafila a declarat că „Ministerul Sănătății nu a pierdut niciun ban, iar cele 27 de spitale care urmau să fie finanțate prin PNRR se vor face, o parte din sumele necesare urmând să fie acoperite din împrumuturi de la BEI”, adăugând și faptul că suma de aproximativ 700 de milioane de euro, la care a făcut referire fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, a fost „tăiată” de finanțator, adică de Comisia Europeană, aceasta diminuând alocarea de fonduri nerambursabile din PNRR din cauza creşterii PIB-ului României. Declarația a fost făcută sâmbătă, 9 septembrie 2023, în jurul orei 14.

„Primarul MINCINOS” Allen Coliban, cu intenția de a manipula și de a mai încerca să obțină niște capital electoral, a ieșit public sâmbătă seara cu o reacție care contrazice bunul simț elementar, declarând că „Ciolacu şi Rafila trebuie să dea socoteală pentru incompetență şi pentru ticăloșie”, nefăcând referire la declarațiile ministrului sănătății, și lansând împreună cu membri USR din Brașov o campanie de dezinformare de tip Fake News.

Ministrul Sănătății a declarat, pe 10 Septembrie : „Toate spitalele aprobate pentru finanțare de Ministerul Sănătății, indiferent de județul sau orașul în care sunt situate se vor construi, majoritatea cu fonduri din PNRR, și cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții!”

„MINCINOSUL Coliban demonstrează în fiecare zi faptul că habar nu are să administreze Brașovul. În schimb, desele scandaluri în care este implicat, problemele cu legea și lipsa de rezultate concrete ne arată că Primăria Brașov a ajuns pe mâna unui individ care nu are legătură cu administrația, cu competențele necesare ocupării unei astfel de poziții. MINCINOSUL Coliban este interesat mai mult de propria imagine decât de bunăstarea brașovenilor și de respectarea agendei publice. Coliban este o rușine pentru Brașov! Este inadmisibil să arunci în spațiul public informații trunchiate și lipsite de adevăr care creează o stare de anxietate în rândul cetățenilor, mai ales când ai la îndemână declarațiile ministrului sănătății. Coliban și USR au intrat în campanie electorală și fac ceea ce știu să facă cel mai bine. Să dezinformeze cu o iresponsabilitate ieșită din comun, neimaginându-și răul pe care îl fac. Coliban folosește minciuna, manipularea și demagogia pentru a induce brașovenii în eroare. Spitalul va fi construit!” a declarat Senatorul Marius – Alexandru Dunca, Președintele Organizației Județene Brașov a PSD.

„Prof. Dr. Alexandru Rafila a fost foarte clar în declarații. Toate spitalele și obiectivele de investiții aprobate pentru finanțare de Ministerul Sănătății, cum ar fi proiectele pentru reducerea infecțiilor din spitale, dezvoltarea secțiilor ATI pentru nou-născuți, dotarea ambulatoriilor de specialitate sau construirea centrelor comunitare integrate, indiferent de județul sau orașul în care sunt situate se vor construi, majoritatea cu fonduri din PNRR, și câteva cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții!” a conchis senatorul.

Comunicat de presă, Biroul de presă PSD Brașov

Articolul precedentEchipa de Salvamont Brașov a prezentat publicului echipamentele de salvare
Articolul următorPrimăria Comunei Vama Buzăului susține Conferință Națională a Punctelor Gastronomice din România