Acasă Social Echipa de Salvamont Brașov a prezentat publicului echipamentele de salvare

Echipa de Salvamont Brașov a prezentat publicului echipamentele de salvare

În cadrul Alpin Film Festival, Salvamont Brașov a avut ocazia de a petrece câteva ore împreună cu persoanele curioase de această activitate. Echipa de salvamont a prezentat oamenilor echipamentele folosite în acțiunile de salvare montană, printre care și atvurile, mașinile de intervenție și dronele cu termoviziune. În urma acestei activități, salvatorii speră ca unii dintre pasionații de munte se vor alătura ca voluntari pentru Salvamont Brașov.

„Vă mulțumim pentru acest weekend minunat petrecut împreună!

A fost o onoare pentru noi să participăm și în acest an la Alpin Film Festival! Ne bucurăm că am avut ocazia să vă prezentăm echipamentele folosite în acțiunile de salvare montană, atvurile, mașinile de intervenție, dronele cu termoviziune și softul cu inteligență artificială implementat în județul Brașov în parteneriat cu Salvamont România și Vodafone Romania!

Sperăm că salvatorii montani v-au răspuns la toate întrebările și curiozitățile, iar pe cei pasionați de munte vă așteptăm ca și voluntari în echipa Salvamont Brașov!”, a transmis Salvamont Brașov.