Acasă Sport Semimaratonul Brașov Intersport a ajuns la cea de-a X a ediție. 1.200...

Semimaratonul Brașov Intersport a ajuns la cea de-a X a ediție. 1.200 de sportivi sunt așteptați să participe

0

Sâmbătă, 8 aprilie, la ora 12.00, din Piața Unirii din Brașov, 1.200 de sportivi, amatori și profesioniști, vor lua startul la cea de a X-a ediție a Semimaratonului Brașov Intersport, care se va desfășura pe străzile din Șchei, la Pietrele lui Solomon, pe drumul forestier și pe potecile de pe Tâmpa. Alergătorii vor concura la una dintre cele două probe: semimaraton, de  21 km, și cros – de 10 km.

Competiția se va încheia cu o festivitate de premiere, în care vor fi acordate mai multe categorii de premii în bani și produse. De asemenea, organizatorii au pregătit la finalul cursei un eveniment de tip pasta party, pentru a recompensa efortul tuturor participanților.

Înscrierile se fac exclusiv online pe site-ul competiției la adresa: https://semimaraton.ro/inscriere/. Termenul limită de înscriere este de 29.03.2023, taxa de participare fiind de 180 de lei.

Restricții de circulație

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a competiției sportive, vor fi introduse o serie de restricții de circulație în zona cartierului Șchei:

– între 11:55 – 12:15 circulația rutieră pe str. Ilie Birț va fi închisă;

– între orele 9:00 – 16:00 circulația rutieră va fi închisă pe str. Bâlea, până în Piața Unirii.

Organizatorii îi roagă pe cetățenii care se deplasează în zonă să o facă, pe cât posibil, cu mijloacele de transport în comun și îi așteaptă pe doritori în Piața Unirii, pentru a-i susține pe sportivi.