Acasă Actualitate Selecție pe șest la RATBV Brașov. Funcții pe linie de partid

Selecție pe șest la RATBV Brașov. Funcții pe linie de partid

0

Liderii USR Brașov au promis în campania electorală TRANSPARENȚĂ și concursuri/selecții pe bune. Din păcate, a fost doar o prosteală pentru alegători pentru că în realitate numirile pe funcții s-au făcut tot politic, mai rău ca în trecut. Sub semnul provizoratului, la RIAL au fost aduși doi indivizi de la PNL și USR care printr-o minune, la selecție tot ei au prins și mandatul de 4 ani. Coincidență, nu?

Zilele trecute a fost o altă selecție, dar pe șest, așa, ca să nu știe toată lumea și să ajungă pe funcții cine trebuie, adică oamenii de partid. Este vorba despre RATBV. A fost selecție pentru directori, dar nimeni nu a anunțat nimic pe nicăieri.

Chipurile ar fi fost un anunț pe site-ul RATBV, acolo unde nu intră mai nimeni să citească anunțurile. În prezent, nici acesta nu e de găsit. Curios este că presa primește de obicei tot felul de comunicate de la RATBV, aproape săptămânal. Nu și cu organizarea selecției pentru directori. Oare de ce? Poate explică directorul Marian Geman.

Inclusiv Primăria Brașov anunța de multe ori pe site-ul instituției aceste concursuri/selecții de personal. Credeți că a fost publicat ceva despre RATBV? NU! De ce? Pentru interesele de partid.

Toate partidele și-au împărțit frățește cașcavalul. Indiferent că vorbim de PNL-USR-PSD, cu largul suport al șefului administrației locale care știe despre aceste combinații.

În acest timp, pe facebook, primarul Allen Coliban vorbește despre TRANSPARENȚĂ, CORECTITUDINE…La fel și USR PLUS Brașov!

 

 

Articolul precedentA bătut și România pe cineva. Huiduieli la adresa FRF
Articolul următorCea mai tare glumă a anului vine de la PNL! Cine este luat în calcul pentru Primăria Brașov?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.