Acasă Sănătate-Educație Cea mai tare glumă a anului vine de la PNL! Cine este luat...

Cea mai tare glumă a anului vine de la PNL! Cine este luat în calcul pentru Primăria Brașov?

0

Zilele trecute, europarlamentarul Rareș Bogdan s-a apucat de sunat în stânga și-n dreapta pe actuali sau foști lideri politici din Brașov pentru a se interesa despre prefectul Cătălin Văsii. Unul dintre aceștia ne-a povestit cum a decurs discuția.

”Cum e acesta, ar fi bun ca și candidat la Primăria Brașov?” a sunat una din întrebările omului din fruntea PNL. Fiind întrebat de unde le-a venit liberalilor această idee, Rareș Bogdan ar fi recunoscut că de la senatorul Mihai Veștea.

De altfel, între cei doi există o legătură veche. Văsii a fost secretar la Predeal, acolo unde Mihai Veștea a ocupat funcția de primar. Pe această linie a ajuns Văsii și la Prefectura Brașov, via DGASPC.

Ciudat este că cei din conducerea PNL Brașov fac astfel de jocuri ținând cont că ei au pregătit un candidat pentru Primăria Brașov, mai exact pe Sebastian Rusu. De ce sună liderii de la București să se intereseze de un alt candidat, dacă acesta deja există la Brașov? Care e jocul PNL ?

Cât despre candidatura lui Văsii, aceasta poate fi considerată o glumă bună. Acesta nu are notorietate, dar nici nu este genul care să se implice adânc în politică. Preferă locuri unde are liniște și fără prea multă bătaie de cap. Este un tip OK, dar nu e făcut pentru așa ceva.