Acasă Local Ședință a Consiliului Local Făgăraș…cu repetiție. Sunt invitați și liderii județeni ai...

Ședință a Consiliului Local Făgăraș…cu repetiție. Sunt invitați și liderii județeni ai partidelor

0
Gheorghe Sucaciu, primarului municipiului Făgăraș, îi invită pe toți cei interesați să participe la o nouă ședință a Consiliului Local al municipiului Făgăraș, pe 10 noiembrie, pentru a clarifica situația evenimentelor petrecute acum câteva zile. Mai mult decât atât, la ședință sunt invitați și liderii județeni ai partidelor care au reprezentanți în consiliul local.
”Astăzi, 04.11.2022, am semnat dispoziția de convocare la o nouă ședință ordinară a Consiliului Local al municipiului Făgăraș, pentru data de joi, 10 noiembrie 2022 la ora 17.
Ședința se va desfășura tot în sala mare a Casei de Cultură Făgăraș și va fi publică.
Cu această ocazie, voi adresa invitații scrise tuturor liderilor județeni ai partidelor care au reprezentanți în consiliul local (PNL, PSD, USR, FDGR, Partida Romilor) pentru a lua parte la ședința publică și pentru a avea prilejul de a-i vedea pe consilierii locali la lucru, dar și de a avea posibilitatea de a purta discuții transparente și constructive, atât cu mine cât și cu cetățenii municipiului Făgăraș. Vor avea, de asemenea, prilejul să constate că locuitorii municipiului Făgăraș sunt oameni pașnici, care știu să discute civilizat atunci când nu li se întoarce spatele și le sunt ascultate sugestiile și propunerile.
Le voi adresa, de asemenea, invitații scrise reprezentanților presei locale, județene și naționale ca să ia parte la această ședință și să se convingă la fața locului că situația care le-a fost descrisă în câteva comunicate de presă alarmante este foarte departe de adevăr.
Îndemn de asemenea pe toți locuitorii municipiului Făgăraș, care sunt interesați atât de activitatea legislativului cât și a executivului, să participe la ședința din data de 10 noiembrie 2022. ÎNDEMN LA CALM ȘI RESPONSABILITATE, indiferent de simpatiile politice sau personale ale fiecărui participant.”
Sursa: Facebook Gheorghe Sucaciu
Articolul precedentPreședintele Consiliului Județean pe vremea când era militar…Unde a făcut armata?
Articolul următorIute ca săgeata! Patinatoarea Mihaela Hogaș poate prinde 60 de kilometri la oră (VIDEO)