Acasă Actualitate Sebastian Rusu: ”Primarul își asumă proiecte pe care nu le-a realizat”

Sebastian Rusu: ”Primarul își asumă proiecte pe care nu le-a realizat”

0
Noul complex sportiv de la fostul stadion Carpați este un proiect al administrației PNL a municipiului Brașov, care a fost demarat în anul 2019, încă din timpul primului meu mandat de consilier local! Acolo va fi amenajat un teren de #fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari (dimensiuni 105/68, suprafață 7.140 mp), cu instalație de nocturnă, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal (FRF). Va fi construită o tribună spre strada Zizinului, va fi amenajată o pistă de #atletism cu mai multe funcțiuni și în locul fostului părculeț va fi ridicată o sală de sport, pentru mai multe discipline sportive, cu diverse dotări și facilități.

Sala este asemănătoare cu cea de la fostul stadion Metrom, de pe strada Carpaților, care de asemenea este un proiect al administrației PNL Brașov. Fapt ce confirmă preocuparea liberalilor brașoveni pentru refacerea, modernizarea și dezvoltarea infracturii sportive în municipiul Brașov.
Cea mai modernă bază sportivă a Brașovului se află pe strada Zizinului la numărul 119 și va fi folosită de elevii și sportivii Liceului cu Program Sportiv (LPS) Brașov, de cluburile sportive și de #cetățenii Brașovului amatori de alergare și mișcare, în general.

În loc să-și asume merite pe care nu le are, domnul primar Coliban mai bine le-ar explica brașovenilor, elevilor și profesorilor de la #LPSBrașov, practicanților și iubitorilor de sport cum a fost posibil ca sub administrația USR, Primăria Brașov să elibereze în 7 (ȘAPTE) luni de zile (august 2021-februarie 2022) o autorizație de construcție pentru propriul său obiectiv?
Partidul Național Liberal și noi, consilierii locali liberali brașoveni ne-am propus construirea mai multor astfel de baze sportive în #Brașov și avem soluții pentru realizarea unor proiecte asemănătoare, printre altele, în cartierele Stupini și Tractorul. Considerăm că este de datoria noastră să-i atragem către sport pe #brașovenii de toate vârstele, prin punerea la dispoziție a unei infrastructuri moderne, demnă de zilele noastre!”, a scris pe facebook viceprimarul Sebastian Rusu.
Articolul precedentCe vor românii?
Articolul următorNereguli descoperite de Curtea de Conturi la Primăria Brașov și la plățile făcute pentru serviciile juridice
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.