Acasă Local Se va reabilita ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș”

Se va reabilita ambulatoriul din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș”

0
Îmbunătățirea infrastructurei sanitare și sociale în Municipiul Făgăraș continuă cu „Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal „Dr. Aurel Tulbure” Făgăraș”.
”Odată cu realizarea acestui proiect va crește accesibilitatea serviciilor sanitare și comunitare, reducerea inegalităților în ceea ce privește starea de sănătate a populației și scăderea numărului de persoane cu nevoi medicale neacoperite din Municipiul Făgăraș și Regiunea Centru.
Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului a fost implementată de către Primăria Municipiului Făgăraș în 25.09.2019 și se derulează la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltarea Regională Centru, iar la nivel național prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.
Obiectivul investiției il reprezintă lucrările de reparații și consolidare, modernizarea și dotarea cu aparatură și mobilier medical. În prezent lucrările sunt în desfășurare.” se arată într-o postare pe pagina de Facebook a primarului Municipiului, Gheorghe Sucaciu
Articolul precedent”Oameni faini la Brașov”, azi de la ora 17.00. Invitat Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean
Articolul următor„Cartea din cutie” la Centrul de Excelență pentru Copii și Tineret!