Acasă National Se pun la ”bătaie” primele pachete de cazare pentru UNTOLD 2024!

Se pun la ”bătaie” primele pachete de cazare pentru UNTOLD 2024!

0

ORGANIZATORII UNTOLD PUN LA DISPOZIȚIA FANILOR PRIMELE PACHETE DE CAZARE PENTRU EDIȚIA DIN 2024

UNTOLD își va deschide porțile între 8-11 august 2024, iar timp de 4 zile și 4 nopți, sute de mii de fani din întreaga lume vor păși în acest tărâm plin de magie pentru a trăi una dintre cele mai frumoase experiențe de festival, alături de cei mai mari artiști și DJ din industria muzicală.

 

Organizatorii UNTOLD au pregătit o gamă variată de opțiuni de cazare, atât în hoteluri, cât și în căminele studențești, unde prețul pornește de la 150 euro de persoană, pentru un sejur de 4 nopți. Pentru hotelurile din Cluj-Napoca, disponibile pe site-ul oficial al festivalului,untold.com/, prețurile sunt următoarele:

 

  • Hoteluri de 3 stele: cazarea pleacă de la 555 de euro de persoană pentru un sejur de 4 nopți
  • Hoteluri de 4 stele, de la 565 euro de persoană
  • Hoteluri de 5 stele, de la 640 de euro de persoană.

 

După epuizarea acestora, organizatorii vor pune la dispoziția fanilor noi pachete de cazare.

 

PESTE 30.000 DE ABONAMENTE VÂNDUTE PENTRU UNTOLD 2024

 

În primele două runde de vânzare, peste 30.000 de fani și-au asigurat participarea la cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca.

 

Creatorii UNTOLD vor lansa, în curând, aftermovie-ul oficial al ediției 2023 și pregătesc lansarea primului val de artiști pentru ediția de anul viitor. Conform acestora, următoarea sesiune de vânzări va avea loc luna viitoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu un lineup diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului UNTOLD devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care reușește, cu fiecare ediție, să depășească limitele convenționalului.

 

În 2023, cea de-a 8-a ediție a festivalului UNTOLD a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha.

Porțile universului UNTOLD vor fi redeschise pentru o nouă călătorie în 2024, iar fanii se pot înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului accesând: https://untold.com/register.

 

Cea de-a 9-a ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august 2024, în Cluj-Napoca.

Articolul precedent70 de ani de la înființarea Operei Brașov! 20 de ediții ale Festivalului de Operă, Operetă și Balet
Articolul următorInvestiție de anvergură în județul Brașov în domeniul HORECA și al evenimentelor de clasă
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.