Acasă Administrativ Se dorește dotarea școlilor din Săcele prin PNRR cu mobilier nou și...

Se dorește dotarea școlilor din Săcele prin PNRR cu mobilier nou și echipamente digitale

0

Educația reprezintă una dintre prioritățile administrației din Săcele. Se dorește modernizarea unităților școlare. În acest sens, a fost inițiat un proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Săcele la Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 15-Educatie, în cadrul apelului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”

Pentru ședința de ieri a Consiliului Local Săcele, am inițiat un proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Sacele la Programul Național de Redresare și Reziliență – Componenta 15-Educatie, în cadrul apelului “Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”.

Având în vedere evoluția numărului de elevi, vechimea mobilierului, echipamentelor și materialelor didactice aflate în uz în prezent, prin intermediul acestui proiect ne propunem să dotăm toate unitățile de învățământ din orașul nostru cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.
Așa cum am afirmat mereu, educația este una dintre prioritățile administrației săcelene. Pe lângă sumele pe care le alocăm de la bugetul local, încercăm să identificăm și finanțări nerambursabile în vederea asigurării unui act educațional modern și performant.” este anunțul primarului municipiului Săcele.
Articolul precedentActivități vechi care și-au păstrat popularitatea
Articolul următorLaborator de informatică și lecții de robotică, pentru elevii Școlii Gimnaziale Hălchiu