Acasă Administrativ Se continuă lucrările de infrastructură stradală în Stupinii Prejmerului

Se continuă lucrările de infrastructură stradală în Stupinii Prejmerului

Primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin, a făcut astăzi un anunț referitor la stadiul lucrărilor de infrastructură stradală în Stupinii Prejmerului. Probele de laborator au ieșit 100% conforme și s-a început așternerea în straturi de balast și piatră spartă, necesară pentru asigurarea unui terasament conform proiect și normative.

„Vă spuneam zilele trecute că suntem nevoiți să schimbăm soluția tehnică proiectată inițial pentru realizarea lucrărilor de infrastructură stradală în Stupinii Prejmerului, datorită solului instabil!

Am finalizat procedura de stabilizare balst în situ cu liant hidraulic, probele de laborator au ieșit 100% conforme și am început așternerea în straturi de balast și piatră spartă, procedură ce este necesară pentru asigurarea unui terasament conform proiect și normative, după care, vom turna covorul asfaltic, în 2 straturi!

Anul acesta ne dorim să finalizăm lucrările de realizarea infrastructură rutieră, rigole, trotuare și accese riverani pe primele 4 străzi din Stupinii Prejmerului : Str.Bisericii, Școlii, Col.Stelian Rechițean și Poienii.

Suntem în echipă pe drumul pe care ni l-am propus împreună și doresc să tineți cont că toate proiectele majore ale comunității noastre, le vom dezbate si le vom face împreună!”, a comunciat primarul comunei Prejmer, Apafi Mihai – Florin.