Acasă Social Scene de o violență extremă la Râșnov. 7 persoane au ajuns în...

Scene de o violență extremă la Râșnov. 7 persoane au ajuns în arest după ce s-au luat la bătaie

0

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au dispus reținerea a șapte persoane și introducerea lor în arest după ce acestea au provocat un scandal, pe o stradă din localitatea Râșnov.

La data de 11 iulie polițiștii râșnoveni au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane, într-un cartier din localitate.

În zona indicată, imediat după primirea sesizării, au fost direcționate forțe de ordine, care au constat că, în cartierul ISR, a avut loc un conflict între mai mulți tineri. Investigațiile și audierile pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea celor implicați în scandal, dar și la forma de participare.

Astfel, materialul probator a conturat săvâșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice de către un grup format din 13 persoane, ceea ce a condus în final la emiterea a 7 mandate de aducere, în urma cărora, după audieri, cele șapte persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor, au fost reținute pentru o perioadă de 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Activitățile de cercetare sunt continuate la acest moment la nivelul Poliției Stațiunii Râșnov, sub coordoanrea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, urmând ca la finalizarea anchetei să fie dispuse măsurile legale.

Articolul precedentFOTO Așa arătau ”DEGEȚELELE” de pe pereții căminului de bătrâni din Noua!
Articolul următorDin nou aglomerație pe Valea Prahovei! Care sunt rutele alternative
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.